mittlivochalltruntomkring

2011-08-28
22:27:06

Söndag kväll nu..

Helt otroligt vad en ledig helg kan gå fort..

I lördags, så började vi med att kliva upp kl 7 och tvättade 5 maskiner. Massor av handdukar och lakan, och lite kläder med såklart. Mellan maskinerna åkte vi och handla go helgfrukost ♥
När vi var klara med det så åkte vi till Rosersberg där vi passade Engla :) Hon sov när vi kom, men vaknade efter en liten stund.
Efter ett litet tag så åkte jag till stationen och hämtade min kusin Matilda som kom på besök. Vi åkte tillbaks till Engla, och när vi kom så var lunchen precis klar.. Stuvade mackaroner och falukorv. Det var mums det :D
Jag hade även på morgonen gjort en Citron/passion Cheescake som vi fikade till.
Hjälpte björn att fixa lite sallad som han skulle ha med sig till en grillning dom skulle på.
När vi lämnat av björn och engla i rosersberg, så åkte jag och Matilda in till Kista Galleria där vi kollade på massa kläder, åt grekisk mat och gick på bio. Filmen vi såg hete Submarine, den var verkligen jätte dålig!! Haha!!
När filmen var slut åkte vi hem till mig, och myste lite med missarna, kollade slutet på filmen Roadtripp som gick på tv. Sen skjusade vi hem Matilda. När vi kom hem var klockan va 01.00, och jag var helt slut, så vi gick och la oss.. Jag kommer bara ihåg att jag tog av mig kläderna och la mig ner i sängen, så jag måste ha varit riktigt trött och slockanat på en gång.. :)

Söndag morgon, ringde alarmet en lite mer normal helg tid, så straxt efter 10 gick vi upp. Åt lite mysfrukost, sen bar det iväg mot Sättra för att kolla på hus nr 7 i ordningen :)
en här gången tyckte vi båda om huset =)
Allt kändes jätte bra! Huset, garaget(för patriks del) tomten, området, avståndet.. Visst att man kan bo närmare stan och så.. men sålänge man har bil så är det ju inga problem! Och för er som vill komma och hälsa på så kan man åka motorvägen mot Norrtälje, man svänger av vid Brottby, och åker ca 8 km, så är man framme. Inte alls farligt långt.
Hur som helst, vi ska boka tid för en ny privat visning så får vi se om det blir huset vi väljer att lägga bud på :D

Efter visningen så åkte vi och passade Engla igen några timmar.
Efter det hämtade vi lite lampor hos Björns syster Marie, sen åkte vi och storhandla.

Efter att ha burit upp alla varor, och tagit en snabbdusch, så åkte vi till Täby och åt middag med Patriks mamma och bror! Jätte god mat!

Efter det åkte vi en snabbis till syster igen, för att lämna tillbaks deras bil jag lånat. Vi passade på att fika på resterna av cheescaken, som blev över från igår :)

Nu är vi hemma igen, och tänkte faktisk gå och sova snart, börjar bli lite trötter :)

God Natt på er alla Raringar ♥

PUSS