mittlivochalltruntomkring

2013-04-28
21:25:31

2 arbetsdagar & helg!

Ja, nu har jag jobbat mina sista 2 LÅNGarbetsdagar! From nĂ€sta vecka sĂ„ kommer jag jobba kortare dagar, eller normal lĂ„nga dagar blir det vĂ€l igentligen! Kommer jobba 8-17 mĂ„n-fre, istĂ€llet för 8-19 mĂ„n, ons-fre :) Ska bli super hoppas jag! Fick Ă€ven papper pĂ„ att jag from 1 Maj 2013 har en tillsvidare(fast) antĂ€llning pĂ„ DHL!! Lycka♄
 
Helgen blev ganska lugn. I gÄr sÄ var vi och handla lite sen Äkte vi och fira Patriks kusin som fyller 30. Det var trevligt att fÄ trÀffa hans slÀktingar! Första gÄngen jag trÀffar dom förutom hans förÀldrar och syskonm farmor o faster.
Till skillnad frÄn Patrik som har trÀffa min slÀkt hur mÄnga gÄnger som helst =)
 
Det bjöds pÄ en otroligt god soppa med gott bröd till och en jÀtte god efterrÀtt! Patrik fick avnjuta nÄgra öl, och sen vid 23 tiden sÄ rullade vi hemÄt, men vi gjorde ett litet stop pÄ vÀgen vid McDonalds och möte upp Jocke, och kÀka lite burgare. Mycket trevligt! Vi var vÀl hemma vid halv ett, ett tiden.
 
Idag sÄ ringde klockan 6.30, dÄ var det dags att kliva upp och Äka och slÀppa ut hÀstarna. Efter att jag mockat och skurat ur allas vattenhinkar + fyllt pÄ nytt vatten bÄde i hinkar och hagen och fixat med foder, sÄ tog jag mig en liten tur pÄ Chutney :) JÀtte mysigt. Men kÀnde mig ganska klumpig med magen som börjat vÀxa en del!
Skritt och galopp funkar bra, men att trava kÀnns ganska obekvÀmt, det drog ganska obehagligt i magen dÄ, och jag kÀnde att jag inte riktigt hÀngde med i stegen alla gÄnger. Haha, som vÀrsta nybörjaren.

NÀr jag var klar med allt i stallet, Äkte jag hem och vÀckte Patrik sen Ät lite frukost, och gjorde en matlista för veckan, och inköpslista. Sen Äkte vi till NorrtÀlje och handla veckans mat. NÀr vi kom hem sÄ stÀdade vi av lite hÀr hemma och tog en fika efter det. Kollade lite pÄ hÀsthoppning pÄ TV, tills jag somna!
Blir vĂ€ckt av Patrik nĂ€r vĂ„ran "granne" kom över. Dom gick ut och kika pĂ„ volvon som vi fĂ„tt lite problem med, medan jag ringde mamma och prata lite. Behöde lite stöd pĂ„ ett recept för dagens middag. Jag visste hur man gjorde den, men det var nĂ„gra saker jag ville extra kolla lite bara. Sen började jag med maten. Idag vart det söndagsstek med potatis, grĂ€ddsĂ„s och Ă€rtor! Är sĂ„ stolt över att jag lĂ€rt mig laga den hĂ€r matrĂ€tten, för den Ă€r sĂ„ underbart god! Och allt frĂ„n grunden. Förr i tiden gjorde jag alltid pulvergrĂ€ddsĂ„s.. Nu kan jag inte Ă€nns tĂ€nka mig tanken att göra det!
 
MÀtt och belÄten Àr jag nu. Disken Àr fixad och snart Àr det dags att göra sig klar för kvÀllen!
Ser fram emot veckan, med nya arbetstider, trĂ€ffa vĂ€nner och Ă€ntligen ÄNTLIGEN (blivit ombokad tvĂ„ gĂ„nger) fĂ„ komma till barnmorskan och lyssna pĂ„ bebisen hjĂ€rtljud och diskuttera hur jag ska hantera foglossningarna vs. jobbet! Hoppas att dom kan hjĂ€lpa mig sĂ„ jag klarar av att jobba ett tag till. Och Ă€ven fĂ„ graviditesintyg att skicka in till fsk, och ansöka om havandeskapspenning. Har jag tur blir det beviljat frĂ„n början av Juli, och dĂ„ jobbar jag bara ca 10 veckor til..!! Hoppas hoppas verkligen det gĂ„r igenom. Annars lĂ€r jag bli sjukskriven dĂ„ jag sĂ€kerligen inte kommer klara jobba lĂ€nge till med allt ont och stora magen!
 
Nej, nu fÄr det bli en dusch! Sen en liten fika innan det Àr dags att inta sÀngen!
 
Lite bilder pÄ helgens inköp:
Jag Àlskar giraffer, sÄ vart överlycklig nÀr jag hitta dessa! :)
 
Köpte Àven den hÀr tröjan! Dom flesta av mina klÀder börjar gÄ sönder, och dom som Àr hela Àr lite för korta just nu med magen!