mittlivochalltruntomkring

2012-05-13
19:09:21

Helg helg helg ♥

Tyvärr så har det ju regnat endel den här veckan. Men jag har trotsat regnet och försökt vara ute lite ändå :)

I tisdags när jag kom till stallet, så upptäkte jag att Chutney var halt =/ Lille snutt!! Så jag pysslade lite med honom och sen så fick han stå inne några timmar och vila lite..
Eftersom han var halt och det inte gick att rida honom, så fick jag prova på att rida Lasse istället :) Det var jätte kul att rida honom. Dom är verkligen jätte olika att rida :) Jag föredrar nog att rida C ändå, men Lasse var mysig han med :)


Veckan rulla på med lite inslag av Power Walk!! Så skönt!
Vi har sån otroligt härlig natur här omkring, att gå i!! ♥ Älskar att bo här!

Och sen äntligen vart det fredag :)
Då hade C blivit lite bättre, men haltade fortfarande lite och var stel. Borsta och myste lite, sen tog vi en promenad. Inte så jätte lång. ca 20 min. När vi gått en liten bit så kände jag hur det örjade droppa från himmlen. Och inom någon minut så vräkte regnet ner!! Så tillbaks till stallet kom vi helt dygsura. Som tur var hade jag kvar täcke på C, tyvärr hade jag själv lämnat jackan hemma. Och dessutom hade jag gått till stallet :)
Men men, man är väl inte gjord av socker?
Dyngsur Chutney efter promenaden

Igår, lördags så började vi med lite sovmorgon ♥ Mys!
Sen gick vi upp och åt lite frukost, sen satte jag igång och städa lite. Tog en liten paus för lunch och hämtning av Patriks kompis Thimmy och hans lilla hund Proppen! Galet söt vovvse! Och det gick ganska bra med honom och missarna :) Ester markerade lite. Och Naja var väl lite pucko och attakera lille vovven en gång också. Tror hon vakta sin kattlåda. Den är väldigt viktig för henne..

Lördag kväll så grillade vi. Sååååå gott =) mums mums mums!!
Sen vart det soffhäng innan sängen kalla!
Söta Proppen! Typ lika stor som katterna :)

Idag söndag så gick jag upp någorlunda tidigt. Åt lite frukost och sen begav jag mig iväg till stallet :)
I stallet mötte jag upp Sofia, och vi började med att mocka och fixa, sen begav vi oss ut på en liten tur. Chutney var fortfarande stel, så jag skritta bara honom. Vi red ner till ridbanan och gick lite där. Jag gjorde lite volter och skritta runt bara :) Tyckte han slappnade av riktigt bra där ett tag och gick med sänkt huvud :) På väg tillbaks till stallet kändes han inte alls lika stel :)

När jag var klar i stallet så åkte jag hem igen, och mumsa lite godis som var kvar från i gårkväll :))
Sen körde jag o patrik hem patriks kompis.. På vägen så hade dom någon cyckeltävligt och jag ska inte påstå att jag gillar dessa cycklister!! Fy satan vad arg jag vart på dom!!!!!

Ni som vet hur vi bor vet hur vägarna ser ut här, ni som inte vet kan jag ju berätta att det är smaaaaala vägar som går kringel krok upp och ner. Och när dom kommer i klungor på 15-20 pers, cycklandes i bredd 2-3 pers efter varandra, blir man ju vansinig!! Det vore ju en sak om dom cycklade i 50, 70 km/h som hastighets begränsninge  är på.. men det gör dom ju inte.. utan det går ju i 20-30km/h och inte går det att köra om överallt.. Och flera gånger när man börjar köra om så är det såklart alltid någon jävel som ska börja titta bakåt och vingla som ett jäkla fyllo!! Jag vet att jag borde skämas över det här, men det gör jag inte.. Jag hade god lust att bara köra in i dom så dom cyckla ner i diket!! Vi såg en som verkade ha vurpat och slagit i näsan.. Kände tyvärr inte mer än skadeglädje!! Jag vet.. Jag är hemsk!!

Nåja, väl hemma igen så satte vi igång och fixade lite i trädgården :) Klippte gräsmattan för första gången också! Blev riktigt svettig! På framsidan var det plättlätt, men på baksidan var det lite bökigare, med backar och stenar mm.. :)

När det var klart så hoppa jag in i duschen och sen åkte vi till Brottby och käka lite pizza :) Det var mums! Länge sen vi åt pizza!!

Väl hemma igen så tog vi en promenad ner till stallet och tillbaks ♥ Mysigt att gå hand i hand i kvälls solen med min älskling!! ♥

Och nu sitter jag här och skriver! Och snart är det dags att sova, i morgon börjar arbetsveckan igen!

Kram på er alla!

Over and Out!