mittlivochalltruntomkring

2016-07-30
23:11:27

Saknad

Den dĂ€r extrema saknaden slog över mig idag😭
Packade ner bebisklÀderna i plastlÄdor för att dom ska hÄlla bÀttre, och sÄ tÀnkte jag att jag ska packa ner Olivers klÀder. Dom har legat i en sÄn blÄ Ikeakasse sen han dog.
Och nĂ€r jag började ta upp klĂ€derna dĂ€r sĂ„ brast det för mig😭💔 det gjorde sĂ„ ont! Alla minnen bara vĂ€llde fram..
NÄgra klÀdesplagg fick jag begrava ansiktet i grÄta med tunga tÄrar och andas in djupt i hopp om att kÀnna minsta doft efter Oliver, men de flesta klÀder va rentvÀttade, dÄ vi samma kvÀll han dog hade "tvÀttstugan" pÄ sjukhuset..
SÄ det mesta luktade bara rena klÀder. Hittade en pyjamas.. Den Àr inte tvÀttad, och dÀr kan man ana en doft. Men den pyjamasen hade han bara under ett enda tillfÀlle.. NÀr han va död.. En liten flÀck fanns pÄ den frÄn kroppsvÀtska som runnit frÄn hans nÀsa/mun. SÄ den placerade jag i minnesskÄpet..
NÄgra klÀder va ocksÄ helt oanvÀnda. Bl.a. en fin grÄ dress som jag köpte samma dag pÄvÀg till sjukhuset..

MĂ„nga tĂ„rar har det blivit under kvĂ€llen hĂ€r..😱

Ibland kÀnns det bara som en dröm.. Eller tvÄ.. Ibland kÀnns det inte som att nÄgot av detta har hÀnt? För inte kan vÀl jag ha varit med om det hÀr hemska? Inte kan vÀl jag ha bott pÄ sjukhuset med mitt barn som har varit dödligt sjuk, och sen förlorat kampen? Inte har vÀl jag begravt mitt barn? Som en hemsk hemsk mardröm. För kvar Àr bara jag, Patrik och James..
Andra som Àr som en dröm Àr att han Àr vÀl inte borta? Barnet vi skapat, och jag burit pÄ i nÀstan 9mÄnader i magen kan vÀl inte vara borta? Om jag blundar och rÀknar till 10 sÄ ska en frisk lillebror ligga bredvid oss?
Men inget... Allt Àr en jÀvla mardröm som inte gÄr att ta sig ur..
Han va sjuk, han Àr död, det Àr en grav jag besöker för att fÄ vara nÀra hans kropp..
Allt det hemska har verkligen hÀnt..

Varför? Varför vi? Varför nÄgon?
Barn ska inte vara sjuka! Barn ska absolut inte dö!! Det ska inte vara sÄhÀr!!

Jag vil bara skrika! Men det gÄr inte.. Inte ett ljud kommer ur mig..

Snart nÀrmar sig Olivers 1Ärsdag ocksÄ..