mittlivochalltruntomkring

2012-03-25
16:50:32

TrÀning och vÄr :)

Den hÀr veckan har jag kommit igÄng med lite mer trÀning :)

Förrutom ridningen :) Ons-fre har jag kört power walk i onsdags vart den 1 h, i torsdags vart det 1,5 h och i fredags vart det 30 min ca. DĂ„ gick jag sjĂ€lv och kom nĂ€stan till skylten mot Älgeby, sen mötte jag Patrik och Ă„kte med honom hem ♄
KÀnns jÀtte bra, och jag har köpt nya trÀningsbyxor :)


Innan jag gick ut, sÄ tog jag med Ester ut pÄ tomten lite, sÄ hon fick mysa i solen. Hon verkar inte vara sÄ jÀtte van med sele, sÄ det Àr bra att öva lite :)



Fixade naglarna ocksÄ :) ville vara lite helgfin!


I fredags Äkte vi hem till mamma och pappa, dÀr grillade vi och hade det mysigt! Sov över till lördagen. PÄ lördagen efter frukost sÄ Äkte jag, mamma och patrik upp till Ulva och gick 3 km spÄret. Eftersom mamma gÄr pÄ medecin, sÄ tog vi det lungt. Men jag Àr nöjd över att jag kom ut lite iaf :)



EfterÄt Äkte jag och mamma och handla lite. Sen nÀr vi kom hem sÄ tog vi det lungt och sen Ät vi middag. Till middag blev det vÄfflor :) Gotti gotti!
Efter middagen blev det soffmys och sen Ă„kte vi hem igen!
VĂ€l hemma sĂ„ kollade vi pĂ„ dom inspelade avsnitten av The River och Once upon a time ♄ Sen gick vi och la oss!

Nu i dag, sÄ hade jag utslÀppet i stallet :) SÄ kl 7 steg jag upp och Äkte ivÀg! Fixade allt dÀr och tog en ridtur :)
NÀr jag kommit en bit pÄ vÀgen, sÄ började jag nÀrma mig den lÄnga uppförsbacken som jag hade tÀnkt att jag skulle galoppera upp för :) DÀr kom det 5 st vita smÄ hundar och började springa efter oss. SÄ jag började trava men dom forsatte att springa efter, sÄ jag skÀnkla upp Chutney i galopp. Men dom spran efter ÀndÄ. SÄ dÄ slÀppte jag tyglarna och drrev pÄ lite till, sÄ vi körde fullt ös upp för. DÄ kom dom efter sÄ pass mycket att dom försvan tillslut. NÀr vi kom upp för backen sÄ fick vi göra en liten tvÀrnit, dÄ det kom en man med sin lilla tax gÄende. Och lite hyfs fÄr man ju visa och inte bara springa förbi. SÄ jag stanna Chutney och förvarna honom om att det var lösa hundar neranför backen dÀr. Eftersom jag sjÀlv inte skulle vilja möta massa lösa hundar med min hund!
Efter ridturen sÄ gjorde jag iordning Chutney och slÀppte ut honom i hagen, fyllde pÄ vatten och sen Äkte jag hem.

Patrik sov forfarande nÀr jag kom hem, sÄ jag kröp ner hos honom för att vÀrma mig lite. Han vart inte lika förtjust i det :D Haha!!

Efter ett litet tag klev vi upp, och jag gick ner och bakade bröd :)
Mumsa!


Sen nu resten av söndagen har bara blivit slappar söndag :) Jag somna lite pÄ soffan, sÄ skönt sÄ :)

Det var nog allt för den hÀr gÄngen!

Over and Out!