mittlivochalltruntomkring

2013-08-20
14:08:05

20 Dagar kvar ♥

Idag kliver vi in i v38 :) 20 dagar kvar tills bebisen är beräknad att födas! Sen får vi se om h*n väljer att komma tidigare eller lite senare.

Annars rullar allt på som vanligt, foglossningarna är som dom är, men hoppas dom släpper lite när bebisen är ute.
Har fått lite problem med armen/handen på höger sida. Och efter lite hjälp av vänner så verkar det som att det är karpeltunnelsyndrom. Hoppas att även det släpper efteråt. :) Men ska ta upp det med min barnmorska på torsdag!
 
Jag har inte skrivit så mycket här på sistonde! Har inte orkat helt enkelt! Sen så har Patrik haft semester 4 veckor, så vi har passat på att bara vara och ha det mysigt tillsammans. Ätit på resturang, köpt en bil, åkt runt lite, fixat hemma osv.
Vi eller rättaresagt Patrik byte handfat i badrummet! Åh det vart så bra! det förra vi hade var fult, hängde snett och såg ut som ett jäkla fuskbygge. Dessutom läckte det från pakningen så det hamna massa vatten på golvet. Inte så kul! Men nu är det fiiint♥ :)
 
Tanken var att vi skulle måla om huset nu i sommar också. Men vi ångrade oss lite i sista sekund..
Planen var att det skulle göras förra veckan. Men jag kan ju inte måla med magen, dels för att man inte ska andas in färgerna och dels för att jag inte vill klättra på stegar och dels för att jag inte pallar stå så mycket i taget.
Patriks vän skulle hjälpa oss.
Men jag kände att det här fixar dom inte på endast en vecka, och iom att bebisen faktiskt KAN komma när som helst så vill jag att allt sånt ska vara klart innan såfall, så jag sa ifrån lite och sa att vi kan väl ta det nästa år. För då kan jag hjälpa till också, och så kan vi börja tidigare!
Och med tanke på hur mycket det regnade förra veckan så var det väl rena turen att det inte blev någon målining   :)
Däremot fick vi upp en ny dörr till garaget, som går att låsa ordentligt! Extra viktigt nu när vi har en lite dyrare fin bil där :) Vi har nämligen köpt en Buick Riviera 1965, som Patrik ska få leka lite med några år fram över :) Den har lite jobb på sig, men det löser sig alltid :)


Avslutar bloggen idag med lite magbilder! Patrik tog lite bilder på mig och magen i Torsdags.. Tänkte att jag måste skärpa mig nu, för snart är den ju borta! :D

 
 
 
 
♥ bilderna tagna i v 36+2 av Patrik ♥