mittlivochalltruntomkring

2012-12-19
22:23:52

Ska man bli nervös eller? Nu vill jag veta vad det Àr!!

VÀljer att skriva hÀr, sÄ fÄr dom som Àr intresserade av det lÀsa istÀllet, för att skriva ut för hela vÀrlden pÄ Facebook, Àven om jag lÀnkar sidan, sÄ Àr det var och ens val att lÀsa min blogg :)
 
För nÄgra veckor sen sÄ började mitt hjÀrta hoppa lite dubbelsag, ni vet, hur det kÀnns nÀr man blir rÀdd eller fÄr en adrenalinkick? SÄ kÀndes det, mellan 5-10 ggr/dag. Det började pÄ torsdagen och höll i sig fram till söndag kvÀll. PÄ mÄndagen ringde jag vÄrdcentralen, och Àven om det blivit bÀttre sÄ ville dom att jag skulle komma in. Sagt och gjort, pÄ tisdagen sÄ Äkte jag dit, prata med lÀkaren, och fick lÀmna 4 rör med blod, och dom skulle höra av sig nÀr dom kollat pÄ det. Hon lyssnade Àven pÄ hjÀrtat, och hörde dÄ att jag har ett blÄsljud pÄ hjÀrtat.
 
Men doktor trodde dÄ, i en snabbedömning att jag kanske hade lÄgt jÀrnvÀrde, dÄ jag Àr trött och blir lÀtt anfÄdd (vilket jag trodde beror mer pÄ dÄlig kondis)
 
NÄgra dagar senare, sÄ ringde doktorn och ville att jag skulle komma in och lÀmna mer prover, dÄ jag hade hög sÀnka och förhöjt antal vita blodkroppar. Och dÄ ville hon göra mer kontroller, för att kunna utesluta tex Leukemi..
 
SÄ jag fick en ny tid, kom in och lÀmna nya prover. Pratde lite mer med doktorn om allmÀntillstÄndet.
Hon frÄgade om jag hade haft feber eller hade feber, nej inte vad jag vet sa jag.. SÄ inga svettningar pÄ natten? frÄgar hon, Joo.. jag blir som en kamin pÄ natten, och svettas ganska mkt, sa jag dÄ.

Och tydligen, sÄ kunde man ha sÄ om man hade leukemi.. SÄ nu i nÄgra dagar har jag gÄtt pÄ helspÀn, för att doktorn ska ringa. Idag ringde hon, och frÄgar hur jag mÄr.. Jo, det Àr vÀl bra tror jag, sa jag..
Vad bra!
 
Sen berÀttar hon att dom kollat pÄ minna prover nu, och dom vita blodkropparna hade ökat Ànnu mer sen sist.SÄ hon vill att jag kommer in ytterligare en gÄng för att lÀmna nya prover, och sÄ har jag Àven fÄtt en remiss till NorrtÀlje sjukhus dÀr jag ska göra ett Ultraljud pÄ hjÀrtat, dÄ dom har en misstanke om att jag kan ha en inflamation i en av hjÀrtklaffarna.
Och det kan ju vara bra att kolla upp det sÄ jag fÄr behandling för det.
 
Hur pass allvarligt det Àr vet jag inte? Borde jag bli nervös??
Hoppas jag fÄr mer svar pÄ fredag, för nu vill jag veta vad det Àr för fel pÄ mig!!!!!
Â