mittlivochalltruntomkring

2011-11-24
12:20:17

Bio, Flytten och Mamma 50 år ♥

I torsdags, så var jag med syster och kolla på bio :D Breaking Dawn del 1 ♥ Helt underbar film, längtar galet mycket tills del 2 kommer!! Funderar på om jag ska läsa bökerna en gång till tills dess! Får se hur jag gör.. :) Förutom bio så åt vi god grekisk mat och shoppade lite! Jag har köpt första Julklappen med!
Köpte även ett par vantar till mig själv :)

Och så har vi äntligen flyttat då!!

I fredags bar flyttlasset iväg :) Patrik körde en vända på torsdagkvällen, medan jag var på bio!
På fredagmorgonen, gick vi upp tidigt och åkte till huset. Patrik körde skåpbilen och jag min bil. När vi kom dit så lassa vi ur det vi hade med oss där, och sen "flyttstäd besikta" huset. Och allt såg så bra ut så! Sen bar det iväg in till Norrtälje, där vi tillsammans med Janne (säljaren) tog en fika, eftersom vi var ganska tidiga till mäklaren. När vi sedan varit hos mäklaren så bjöd Janne os på lunch. Jätte trevligt!

Efter lunchen, så for vi iväg tillbaks till Rosersberg och hämtade dom sista sakerna!
Sen hem igen och lämna dom sakerna. När vi tömt skåpbilen, så åkte vi till Patriks jobb och lämna bilen, och för första gången så var jag inne på hanns jobb med :) (har bara varit utanför, innan) Så nu har jag sett hur min raring har det om dagarna!
Efter det så åkte vi och handla så vi skulle ha frukost till lördagen, och så var vi även inne på Jysk och köpte lakan till nya sängen, eftersom vi innan bara har haft en 90 säng och en 120 säng, så hade vi inga passande lakan till den här som är 180..

Sen hem igen och börja packa upp :D

När vi hållt på ett tag, så började vi bli hungriga. Så vi bestämde oss för att vika av från VV lite och åkte för att äta pizza :) Jag tyckte den var ganska smaklös faktiskt. Vet inte om man har förväntat sig mer, när man gått och suktat ett bra tag efter det, så blir man kanske lite besviken när man väl får äta och så smakar det inte alls som man kommer ihåg :P men det är väl kanske lika bra ;)

Efter det så höll vi på att packa upp hela kvällen!

På lördagen, så gick vi upp ganska tidigt och satte igång och fixa lite mer :) Men när klockan närma sig 11 så for vi iväg mot Åkers för att fira mamma som fyllde 50 år!! ♥
Påväg dit så svängde vi av i sollentuna, så patrik fick klippa sig lite, så han blev lite extra snygg ;)

När vi kom in till åker så stanna vi till vid ICA och handla lite sen vid bageriet och häämta tårtorna som pappa beställt!

Sen resten av dagen och kvällen blev det firande av mamma. Var jätte trevligt
Vart lite sur när granntanten kallade mig tjock. Jag hällde upp chips som jag skulle ställa fram till gästerna, då sa hon att sånt skulle jag minsan inte äta för jag var minsan överviktig..!! Blev lite ledsen då, jag har faktiskt gått ner 6 Kg på dom här 5 veckorna vi kört VV och jag är jätte stolt över att det går framåt! Visst, det kunde inte hon veta. Men jag tycker att en vuxen människa kanske kan hålla truten och inte lägga sig i andras. Jag är ju inte sjukligt tjock, har bara laggt på mig lite extra kilon senaste åren..

Nåja, på kvällen åkte vi hem och då följde kära kusin Matilda med oss och sov över hos oss :)
När vi kom hem så kom även Patriks kompis Jocke förbi en sväng :)

Satt uppe ett litet tag, sen gick vi och la oss!

På söndagen så packa vi upp lite mer, matilda var så snäll och hjälpte till :)
På kvällen bjöd vi på middag. Jag patrik, Matilda, Jocke och Patriks mamma Agneta :) Potatisgratäng med fläskfile
Hoppas alla tyckte det smaka okej :)
Kissarna fick även komma hem i söndags ♥ Sakna minna missar!

På måndag morgon så åkte jag och Patrik och storhandla! Jätte skönt att göra det en måndag morgon!!
Resten av dagen ägna vi åt att fixa och trixa här hemma :)
Gick och la mig ganska tidigt eftersom jag skulle upp kl 2 för att åka till jobbet!

Har pratat lite med mina chefer på jobbet och gett förslag på ett nytt schema, och det verkar inte helt omöjligt att det kan gå igenom!

Så har jag tur så kommer jag börja jobba natt Mån-Fre efter nyår!!
Tanken är då att jag ska jobba från 00-08 och göra mackor och sallader under natten, sen från 05-08 så ska jag hjälpa till i den första morgon ruchen! Alla jag har pratat med verkar tycka att det var en jättebra idé.

Patrik verka också tycka att det var bra om jag gör så, Vi får mer tid tillsammans då :) Vilket vi inte får nu. Eftersom jag måste lägga mig så tidigt när jag jobbar morgon, och när jag jobbar kväll hinner vi knappt ses alls :(
Då har vi så gott som bara varannan helg tillsammans. Märks knappt att man bor ihop då!
Nu kommer vi få hela kvällarna tillsammans, och när han går och lägger sig så åker jag till jobbet!

Så håll alla tummar, tår, tassar, hovar, klövar ni kan. För att det här ska gå igenom, och att det funkar bra :)

Lite bilder:
Min fina mamma! 50 år! ♥

Min fina älskling ♥ Nyklippt och kalas fin!

På söndag kvällen så skålade jag och älsklingen för vårat nya fina hus och vårat kommande bröllop ♥ Jag är så lycklig med min fina älskling ♥

Mer bilder på huset kommer när vi kommit i ordning lite mer. Just nu är det lite stökigt och rörigt. Men snart så har vi kommit i ordning :)

Puss på er Raringar

Over and Out!