mittlivochalltruntomkring

2013-11-19
18:00:55

Dagarna rullar pÄ..

Som jag skriver nÀstan varje gÄng.. Jag Àr hemskt dÄlig pÄ att uppdatera hÀr!! Men ibland sÄ kommer det lite inlÀgg :) Nu kan jag ju faktiskt skylla pÄ att mina hÀnder Àr upptagna med det bÀsta i vÀrlden. HÄlla och ta hand om James plutten!
 
HÀr hemma rullar dagarna pÄ. Försöker hitta pÄ nÄgot att göra varje vecka iallafall. Orkar inte varje dag.
Ville egentligen inte klaga pÄ att jag inte fÄr sova heller, för det finns dom som har det mycket vÀrre.
 
James vakanr ungefÀr vid 01.30 första gÄngen och 04.30 andra gÄngen, sen en tredje gÄng vid 07.30.. Ibland gÄr jag upp dÄ, men har börjat ligga kvar i sÀngen lite lÀngre, och vilar Ätminstonde.. SÄlÀnge James Àr nöjd sÄ funkar det! :)
 
Vi har varit pÄ öppnaförskolan 2 gÄnger, ska försöka komma ivÀg dit lite mera. Hade sett fram emot att Äka dit igÄr, men nÀr jag vaknade sÄ hade jag jÀtte ont i halsen, det gav med sig lite framÄt lunch, men ville inte Äka och riskera att smitta alla andra mammor och deras smÄttingar.
 
Vi har varit pÄ 2 mÄnaders lÀkarkoll ocksÄ! Det gick bra, men vi har fÄtt tvÄ remisser. Den ena Àr till en ögonlÀkare för att lÀkaren pÄ bvc tyckte att pupillerna var en annings olika stora. SÄ vi ska bara kika pÄ det, mest för att hon ville ha en andra Äsikt om det.
Och den andra remissen har vi fÄtt till en sjukgymnast för att han mest vill titta Ät höger med huvudet. SÄ nu kÀmpar vi pÄ att trÀna sÄ att han kollar Ät vÀnster med :)
Men lÀkaren pÄ bvc trodde att det bara var tillfÀlligt. Och om vi bara fortsÀtter aktivera honom att trÀna sÄ kommer det rÀta ut sig med tiden :)
 
Vi Àr Àven i full fÀrd med att planera dopet som vi ska den 15 December! 52 vuxna och 8 barn ska komma! KÀnns helt underbart att sÄ mÄnga vill komma och dela dagen med oss!
Jag hÄller pÄ att lista ut vad jag ska göra för tÄrta.. Kan verkligen inte bestÀmma mig för vad jag vill göra :/
Men jag har ju nÄgra dagar pÄ mig att bestÀmma det. TÄrtan Àr det jag kommer göra sist av allt. Och skulle jag inte komma pÄ nÄgot gott sÄ fÄr jag köra pÄ en vanlig klassiker å la prinsesstÄrta stil.. Och helt Àrligt börjar det nÀstan luta mot det.. Har provat tvÄ olika tÄrtor, men jag vart inte sÄ nöjd med dom. Har börjat tappa stinget nÀr det kommer till tÄrtor..
För nÄgra Är sedan hade jag massor av ideér och gjorde jÀtte mÄnga som jag blev nöjd med. Men nu.. NÀe det blir inte bra alls..
 
NĂ„ja, det visar sig! :)
 
Ska provbaka lite till innan jag bestÀmt mig helt! :)
 
Over and out ;)
Â