mittlivochalltruntomkring

2013-03-26
16:42:43

Kan tiden gÄ liiiiite fortfare?!

Som dom allra flesta lÀngtar jag till sommaren nu! Mycket pga av att jag vill ha vÀrmen och bort med all is och snö!
Det Àr ju fortfarande sjukt mycket snö kvar pÄ endel stÀllen!!
 
Men mest lĂ€ngtar jag sĂ„klart efter vĂ„ran lilla skatt ♄
LÀngtar sÄ mycket tills nÀsta ultraljud!! Den 9/4 sker det! Det blir sista gÄngen vi fÄr se bebisen innan den kommer!
Men jag ska inte klaga, vi har fÄ sett den lille 2 ggr redan :) Endel fÄr ju bara se sin bebis pÄ RUL.
 
Foglossningarna forsÀtter att göra ont, kvÀllarna Àr vÀrst! IgÄr sÄ lÄg jag pÄ soffan och vila, nÀr jag skulle upp sÄ tog det emot sÄ mycket, satan i gatan vad ont det kan göra! Hoppas verkligen jag fÄr beskedet snart om jag fÄr köra 8-17 istÀllet! Hoppas att det underlÀttar! Annars vet jag inte vad jag ska hitta pÄ!? Har jag tur kan jag fÄ en inne tjÀnst!
 
Hur som hellst, det löser sig nog :) Om 1 mÄnad och 1 vecka gÄr min provanstÀllning ut, ska bli intressant och se om jag fÄr vara kvar.. Lite nervöst Àr det sÄklart!
 
Idag Àr vi i v15+5 (16) :) Magen har börjat synas liiiite, nu var jag ju inte sÄ smal sen innan, men den har blivit lite rundare och fastare, inte lika hÀngig!
 
Hoppas att bebis dĂ€r inne vĂ€xer och mĂ„r bra ♄
 
Jag hitta en bild hÀr förra veckan som jag skulle göra :) Tycker den var sÄ fin, men det förrutsÀtter att jag inte bara ser tjock och pluffsig ut :) Men vi fÄr vÀl se till sommaren!!
HÀr Àr iallafall bilden jag vill efterlikna! Vad tror ni? Nu ser modellen hÀr lite mer slimad ut Àn mig, men det kanske kan bli bra ÀndÄ!