mittlivochalltruntomkring

2011-09-28
22:41:51

Lite sen sist och mer dÀrtill..

Nu var det lÀnge sen jag skrev.. eller lÀnge och lÀnge.. Lite mer Àn en vecka sen :)
Vad har hÀnt sen sist dÄ?

Massor sÄ klart!!
I torsdags sÄ var jag pÄ en liten mini Waynes kurs! Var riktigt roligt! LÀrde mig mycket jag inte visste, om kaffe..!! Jag som inte Ànns gillar kaffe :)

I fredags sÄ besikta jag bilen, och den gick igenom UA :) men det var inte sÄ konstigt, nÀr jag köpte den, sÄ var den besiktad i mars senste gÄngen, och efter det hade den tydligen bara rullat ca 2 mil. Men Patrik kom pÄ att den slutar ju pÄ siffran nio, sÄ dÄ mÄste den besiktas perioden September-Januari. SÄ dÄ tÀnkte vi att det var lika bra att ta tag i det, för skulle det vara nÄgot jÀtte fel, sÄ hade jag garanti pÄ bilen, eftersom jag köpte av bilhanlare.. Som jag för övrigt Àr SJUKT missnöjd med!!
NÀr jag köpte bilen, sÄ sa han att dom kunde försÀkra bilen, sÄ jag slapp köra dÀrifrÄn oförsÀkrad.. Vilket iof Àr bra! Han sa dÄ att vi hade 14 dagars ÄngerrÀtt om vi ville byta försÀkring. JÀtte bra tÀnkte vi.. Eller inte! Jag ringde det försÀkringsbolaget jag ville ha och teknade en försÀkring. Sen ringde jag till det han hade skrivit upp mig pÄ, men dÀr fick jag ett nej.. Tydligen mÄste bilhandlaren sÀga upp den Ät mig?! Jaha, sa jag. DÄ fÄr jag vÀl ringa dom.. Dom sa att dom skulle fixa det. Men nÀr jag 3 dagar senare ringde till det försÀkrings bolaget för att kolla upp att han verkligen sa upp det, sÄ hade han inte gjort det!! SÄ Patrik fick bli min rÀddning.. Han ringde och skÀllde pÄ bÄde bilhandlare och försÀkringsbolag, sÄ dom anullerade den försÀkringen!!
I helgen som var, sĂ„ flyttade vi över alla vĂ„ra saker till min systerÂŽs hus. SĂ„ nu bor vi och alla 3 katter i deras stora allrum. HĂ€r ska vi bo till den 17 November!! Den 18 gĂ„r flyttlasset ivĂ€g pĂ„ nytt! Mot vĂ„rat fina hus!! KĂ€nner hur jag riktigt lĂ€ngtar tills vi flyttat dit!! Mitt fina fina hus!! Okej, nu klagar Patrik.. VÅRAT fina hus ;)
Lite missnöjd Àr jag dock.. Vi mÄlade ju om rummet, och vad jag fick veta skulle det vara "hyra" som tack för att vi fÄr bo hÀr.. Men nu vill dom tydligen ha mer i hyra, sÄ jag fÄr vÀl fixa fram pengar pÄ nÄgot sÀtt.
Jaja, som jag brukar sÀga, bara betala och se glad ut.. :S
I mĂ„ndags öppnade vi vĂ„rat mobila Waynes Coffee :D JĂ€tte roligt!! Jobba riktiga maskiner. Ännu roligare blir det nĂ€r stora Waynes öppnar :D
Jag lyckades Àven fÄ till sÄ att vÄrat kvÀllspass Àr Àndrat i tiderna :D SÄ istÀllet för att jobba 13-23, sÄ jobbar vi nu mera 11.30-21.30.. Det Àr ju lika mÄnga timmar, men det gör sÄ mycket att komma hem tidigare, Jag gör iaf inget pÄ dagarna innan jag jobbar. Den enda gÄngen Àr vÀl pÄ helgerna, men det Àr endast 1 dag som jag jobbar kvÀll pÄ helg! SÄ det blir nog skit bra!! :D Tror det blir lÀttare att vara kvar tiden ut pÄ jobbet nu, innan var det alldelses för lÀtt att gÄ hem!!
Nu MÄndag, Tisdag, Onsdag sÄ har jag flyttstÀdat lÀgenheten!! FY FAN vad jobbigt det Àr!! Jag gjorde det mesta sjÀlv..
Patrik hjÀlpte mig lite idag, flyttade spisen och gjorde rent bakom den + torka ur lite garderober i hallen. Men sen har han varit jÀtte duktig och hjÀlpt mig ta ner alla karonger och prylar..
Min fina Ă€lskling ♄ Min prins ♄
Status uppdatering med katterna: Dom verkar sÄ gott som acceptera varandra nu :) Alla ligger i sÀngen och sover med oss.. BÄde mysigt och jobbigt :) För dom vill gÀrna ligga emellan eller pÄ oss!!
Desta blir bara lite grinig ibland, och ska vissa sig tuff inför Ester och frÀsa och slÄ med tassen mot henne, men Ester har börjat sÀga ifrÄn!! Duktig kisse!!
Nu blir det film, mys och sova ♄ Natti natt pĂ„ er mina fina Raringar ♄
Bilder för den som har intresse att kolla:
Ester och Desta!!
Alla tre missarna ligger pĂ„ mig i sĂ€ngen ♄