mittlivochalltruntomkring

2011-12-20
14:59:17

Medryttar häst!!

I söndags tog jag modet till mig och svarade på två annonser ang medryttarhästar :) Jag saknar hästar så otroligt mycket efter Jussan!
När Titor gick bort så hade jag ändå Jussan kvar å kämpa för, men när hon gick bort så vart allt så tomt :(
Ser bilden i huvudet om och om igen, när hon faller ihop efter sprutan.. Hur jag än försöker slå ur mig den bilden så kommer den likt ett brev på posten! Otroligt jobbigt!! Så jag tror att en ny häst att mysa med kan hjälpa mig lite!

Först hitta jag en i Väsby, som jag tyckte lät intressant, så den mailade jag på..

Sen hitta jag efter det, en som finns i området där jag bor!!
Och idag fick jag svar från den tjejen, hon verkar jätte gullig och hennes häst är otroligt fin! En fjording kille :) Jag som älskar kallblod ♥

Fick även ett tips från en tjej på FB om en Nordis som behövde en medryttare. Så vi får se!

Just nu lutar det åt Fjordingen. Skönt att ha nära hemma. Ska jag ha i området Märsta/rosersberg/väsby med omnejd så känns det som jag vill ha dom dagar jag jobbar morgon eftersom det är en bit att åka..

Om det funkar bra med den som finns här så kan jag hjälpa både lediga dagar och när jag har morgonpass, även om jag pallar mig upp tidigt ur sängen så kan jag när jag kör kvällspass med :)

Fick ett fint MMS på fjordingen och jag blev så klart kär på en gång! Så veckan efter nyår ska jag dit och hälsa på, så får vi se hur det går!!

Jag vill inte lägga ut någon bild på honom ännu, eftersom inget är bestämt!

Så önska mig lycka till :)

Dagen bild får min älskade och saknade prinsessa stå för ♥ En riktigt fin vinterbild:

Over and out!