mittlivochalltruntomkring

2014-11-15
23:24:54

Tradera och lördags gott a la LCHF

Idag lyxa vi till det!!

Vi fick tag pĂ„ ryggbiff för halva priset pĂ„ Willys! SĂ„ den stekte vi pĂ„ i smör med salt och peppar! Mums! Till det hade jag gjort en potatisgratĂ€ng med sötpotatis! Det va ok att Ă€ta den nĂ„gon gĂ„ng ibland, och det vart ruskigt gott!!  Och till det en klick bea sĂ„s och massa sallad :)



Gjorde en efterrÀtt till mig och Patrik ocksÄ, som vi Ät nÀr James somnat för natten!! En "chokladpudding" som jag gjorde pÄ grÀdde och mörk choklad som va 70% :) till det hade vi fÀrska hallon och blÄbÀr!



Allt enligt LCHF :)

Efter middagen fick James bada och sĂ„ tĂ€nkte jag köra lite babymassage pĂ„ honom, men han vĂ€gra ligga still, sĂ„ det fick bli en insmörjning bara, sen pĂ„ med blöja och morgonrock! 
Lite bus efter det, sen straxt före 18 sĂ„ kröp han upp i mitt knĂ€ och somna!! 
Ingen vĂ€lling eller nĂ„nting! JĂ€tte trött kille! 




Ja Tradera dĂ„.. Just nu sitter jag och bevakar en auktion som gĂ„r ut i morgon! 
En CB fertilitetsmonitor med 6 pkt stickor!! Skulle vara sjukt bra om jag vann den! Iom att PCO:n blossat upp sÄ har jag ingen koll alls pÄ hur jag ligger till i cykeln. Vilket Àr otroligt störande!
Medan dom flesta ligger pĂ„ ca 28 dagar hade jag denna omgĂ„ng 54(!!) dagar! Brukar "normalt" ha 33 dagar! 

NÀr det gÄtt ca 40 dagar och alla tester visade ej gravid och inget kom sÄ fick jag ringa gyn för undersökning! Som tur Àr har jag frikort fram till mars :)

NÄja, önska mig lycka till i morgon med auktionen! Och hoppas alla andra som Àr intresserade av den hÀr monitorn tar lÄÄÄÄng sovmorgon i morgon och missar den ;)